Pages

16 Aralık 2007 Pazar

Wii have fun

Yeniyilin ve kurban bayraminin birbirine cok yakin tarihlerde olmasi hepimizin hayatina bir hareketlilik getirdi. Tatil planlari, hediye alisverisleri derken alisveris merkezlerinin, magazalarin ve sokaklarin telas icindeki insanlara sahne oldugunu goruyoruz. Haliyle markalar da insanlarin para harcama ( tabii oldugu kadar ) taleplerinden faydalanmak istiyorlar. Kimi marka bunu pazarlama etkinlikleriyle saglarken kimi marka da fiyat avantajlari sunarak gerceklestiriyor.


Iste bu donemdeki pazarlama etkinliklerine ornek olabilecek bir aktivite; Radio N101 Wii turnuvasi.

Nintendo Wii'yi daha once oynama imkaniniz oldu mu bilmiyorum ama oynayanlari izlemesi bile zevkli olan ender oyunlardan bir tanesi saniyorum. Zaten fotograflardan da demek istedigimi anlayacaksiniz. Markanin soylemi "7'den 70'e herkese oyun oynatiyoruz". Dogru...Oynatiyorlar:)

Gelelim turnuvaya...Bu haftasonu gercekten cok yoruldugumu soylemeliyim. Istinye Park'da turnuva gerceklesirken, Akmerkez'de de yiyecek katinda yine ziyaretcilere Wii oynatildi. Ozellikle Akmerkez'in o kocaman Video Wall'unda Wii oynamak ayri bir keyif oldu:)

Turnuva kapsaminda, tenis ve boks sampiyonlarina birer tane Nintendo Wii ve ikincilere de Puma'dan birer cift ayakkabi hediye edildi. Neyse, basin bulteni gibi oldu biraz:)


Kisa notlar;

  • Bu haftasonu da calisarak gecti. ( hayat mi bu be:) )
  • Istinye Park,cok ulasilasi bir yer olmamasina ragmen yogun ilgi goruyor. ( yine de acil cevre duzenlemesine ihtiyaci var )

  • Akmerkez, bu kadar yeni alisveris merkezine ragmen hala eskisi gibi cok kalabalik...

  • Pazarlama etkinliklerini satis noktasina yakin yaparsaniz hemen satisa donusuyor:)
  • Alisveris merkezlerinde etkinlik yapmak benim gibi bir insana cok zarar veriyor. ( 2 tane gomlek aldim:) ama cok guzeller... )

Bu arada haftasonunda bize evinden destek veren Sercan'a :) ve bos Wii kutusu yapma ve sahneye dizme konusundaki sanatini konusturan Saygin ve Burcu'ya sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum:))





Hiç yorum yok: