Pages

7 Mayıs 2008 Çarşamba

iPhone & Vodafone



Vodafone'un dun yaptigi aciklamaya gore, Vodafone Iphone'un 10 ulkedeki satis haklarini almis bulunuyor. Spiker edasiyla yazima girmis olsam da aslinda haberin ozu bu kadar kisa ve net:)Iphone ilk kez 2007 Ocak ayinda San Francisco'da tanitilmisti. Dunku aciklanan 10 ulke Avusturalya, Hindistan, Guney Afrika, Cek Cumhuriyeti, Misir, Yunanistan, Italya, Yeni Zelanda, Portekiz ve Turkiye.

Her ne kadar sadece Vodafone hatlarla kullanilacagi soylense de teknoloji meraklisi Turk insani coktan Iphone kullanmaya basladi. Her elektronik cihazin yazilimini kirdirmak ( ! ) konusunda uzmanlasmis bir ulke olarak, Iphone'u da Vodafone haricindeki GSM operatorleriyle kullananlar epey fazla.

Peki acaba iPhone kullanmak isteyenler gercekten bunu icin Vodafone hat alacaklar mi? Bunu ilerleyen gunlerde gorecegiz.

2 yorum:

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Pazara makul bir fiyatla sunulursa ve data transfer ücretlerine de mantıklı tarifeler uygulanırsa neden olmasın? Yakın zamanda roaming de devreye giriyor zaten, Tcell'i bırakır numaramı değiştirmeden Vodafone'lu olurum.

Yalnız bir yanlış anlaşılma olmasın, burada farkı yaratacak unsur iPhone olmaz, Vodafone'un sunduğu avantajların üstüne iPhone vermesi olur.

Selamlar,

Adsız dedi ki...

exclusive olarak iphone yi sadece vodafone dan alabiliyor olursanız..ekstra avantaj sunmasa bile vodafone için iyi bir sıçrama yaratabilir..
burada sorulması gereken asıl soru, global strateji olarak 11 ülkede iphone anlaşması imzalanırken, türkiyenin sim kilidi kırma programlarındaki üstün bilgisi göz önüne alındı mı acaba..